Kort om mig

View Claus Alvdahl Hansen (+4522915160)'s profile on LinkedIn

Jeg er en person, der brænder for at få det maksimale ud mig selv og mine omgivelser. Middelmådighed er ikke godt nok til mig. Jeg yder mit bedste og arbejder kun med de bedste.

Claus Alvdahl HansenJeg er civilingeniør, og har lige færdiggjort en HD i Organisation og Ledelse.

Til dagligt arbejder jeg hos Lenovo i Holte. Det er i dag verdens største PC producent mest kendt for ThinkPad. Men i dag er de også ved at bevæge sig ind på det spændene PC+ område. PC+ dækker både tablets, mobiltelefoner og smart TV, men også workstations, servere og storage.

Det bliver til mange projekter inden for online forretningsudvikling. I disse dage sker der voldsomme forandringer i den måde vi handler og køber ind på, og det åbner op for nye nicher og muligheder i markedet. Det er vigtigt for mig at arbejde med innovation der forstyrrer vores hverdag, hvor teknologi er med til at bryde vores vanetænkning og gør livet lettere.

Jeg er uddannet som civilingeniør fra DTU med speciale i produktionsledelse.  Desuden har jeg en HD fra CBS, hvor jeg læste Organisation og Ledelse. HD-O er det tætteste man kommer en egentlig lederuddannelse, hvor hovedvægten er på de menneskelige og strategiske aspekter indenfor ledelse. Det er en meget anvendelig uddannelse, hvor man hele tiden skal omsætte teori til praksis.

Jeg har elsker at spille skaterhockey, som er en slags ishockey på rulleskøjter. Jeg spiller til dagligt i klubben Rungsted Rage, som er placeret i den bedste række. Jeg var formand for klubben fra 2003-2007.

Min store fritidsinteresse at lave gourmet mad. Det er ikke ofte at jeg får hverdagsmad – der skal helst eksperimenteres. Jeg er specielt glad for det italienske og franske køkken, og jeg er meget fascineret af Jamie Oliver.

Du kan kontakte mig via denne side.

Skriv et svar