CV

View Claus Alvdahl Hansen (+4522915160)'s profile on LinkedIn

Uddannelse: HD, Organisation og Ledelse, HRM, Copenhagen Business School (2010)
Civilingeniør, Produktion, Danmarks Tekniske Universitet (1998)
Nøglekompetencer: Jeg arbejder med international e-business, online marketing og digital kommunikation. Mit mål er at gøre min organisation bedre til at udnytte internettet, mobile platforme og de sociale medier. Jeg elsker at skabe forandringer, innovation og nye ideer. At tingene gøres bedre i dag end de gjorde i går.I dag forventer kunderne at finde al information online. Det har stort set alle virksomheder indset. Og det gør konkurrencen om at kapre nye kunder online utrolig hård. Dit website skal være nem at finde online. Dit digitale indhold skal skabe interesse på et splitsekund. Og du har kun én chance for at overbevise dine besøgende til at blive kunder.Jeg har en høj specialviden, når det kommer til alt, hvad der rør sig inden for online marketing. Jeg har både den strategiske og forretningsmæssige forståelse, der skal til at koble tingene sammen. Og så er jeg en glimrende advokat, der spiller den proaktiv rolle, og skaber nye måder at tænke på internt i virksomheden.Online Marketing er den billigste og mest effektive made at nå ud til dine kunder. Derfor er det vigtigt for dig at have en, som kan omsætte forretningens behov til handling. En som forstår online marketing, men også kan tage diskussionen på strategisk niveau.

Curriculum Vitae

2013- Online Sales Manager, Nordeuropa Lenovo.
Salgsansvarlig for direkte online salgskanaler i Benelux, Norden og de Baltiske lande. Udvikler forretningen fra start gennem aggressiv vækst. Online salg er datadreven og kræver stor analytisk sans. Driver samtidig diverse efterspørgselsfremmende programmer, så som SEM, SEO, Affiliates, E-mail og Display.
2010-2013 Nordisk Online Marketing Manager, 3M.
Leder af team spredt ud på 4 forskellige lande. Organisationsudvikling med fokus på roller og ansvar. Fjernledelse. Effektiviserer marketing gennem brug af digitale medier. Skaber vækst gennem online salg og interaktiv markedsføring.
2009-2010 eBusiness & CRM Specialist, 3M.
Ansvarlig for forretningmæssig udvikling af online handel. Herunder søgemaskineoptimering af hjemmesider, opbygning af e-handelsløsninger B2B og B2C, interaktiv markedsføring og sociale medier. Forretningsmæssig effektivisering af CRM (customer relationship management).
2002-2009 Senior Business System Udvikler, 3M.
Projektledelse i forbindelse me udvikling og implementering af forretningssystemer (eBusiness, CRM, HR, eMarketing og administrative systemer). Kravspecifikationer, produktevaluering og accept tests. Ydermere opgaver indenfor programmering af database- og webapplikationer. Six Sigma Green Belt certificeret.
2001-2002 Projektkoordinator, MPI Tech.
Kundens kontaktled i udviklingsprojekter, samt ansvarlig for planlægning af produktionen, styring af produktudvikling og planlægning af marketingkampagner. Koordinere og følge op på de forskellige projekter. Initiativtager til procesforbedringer. Lede færdiggørelsen af produktdokumentation. Ansvarlig for frigivelse af de færdigudviklede produkter til produktion.
1998-2001 Systemplanlægger Logistik Radiometer Medical A/S.
Ansvarlig for produktions- og logistikopfølgning med henblik på at minimere kapitalbindinger i varer og nedbringelse af gennemløbstider. Ledelse, planlægning og styring af større internationale projekter inden for implementering af ny teknologi.

Kompetencer

HD i Organisation og Ledelse (2010): Speciale: Medarbejderengagement og Motivation.
Valgfag indenfor Human Ressource Management med fokus på organisation, ledelse, strategi, kultur, læring, innovation, forandring og motivation.
Civilingeniør, Produktion (1998): Speciale: Optimering af Projekter
Fag indenfor Industriel Produktion og Ledelse. Uddannelsen giver specielle kompetencer indenfor styring og ledelse af industrielle virksomheders udvikling af produktionsprocesser og produktionssystemer, samt planlægning og gennemførelse af produktion.
IT-erfaring: Databaseudvikling og -design (SQL Server, Oracle, Access).
Web-udvikling og -design (Dreamweaver, Frontpage, Flash, PhotoShop, HTML, CSS, JavaScript).
Superbruger i Officepakken.
Sprog: Dansk: modersmål
Engelsk: flydende i skrift og tale

En uddybende CV fremsendes gerne på forespørgsel.